Betting på hundsport

Jag har i en tidigare artikel berättat om Sveriges första mästerskap i Nose work och nu är det faktiskt så att jag och hunden har börjat tävlat i denna fantastiska gren, vilket jag nu tänkte berätta mer om. 

Kort om Nose work

Denna fantastiska hundsport går ut på hunden, genom att använda sin näsa, ska hitta en specifik sak som har en viss doft. Något som är väldigt fördelaktigt med denna sport, jämfört med exempelvis agility, är att den passar alla typer av hundar. Det enda som behövs är ju en nos.

Raika – en underdog på oddset

På en Nose work tävling, som förövrigt var den första som jag och min hund Raika deltog i, visade en annan deltagare mig att man nu kunde ”betta” på vilken hund man trodde skulle kamma hem tävlingen. Tydligen var det något nytt online casino som även tillhandahåller betting som nu utökat sitt sortiment till att även omfatta betting.

Då det var min och Raikas första tävling så var vi såklart underdogs på oddset. Om jag inte minns fel vann man 12 gånger pengarna om man satsade på oss och vi vann. Självfallet spelade jag ingenting själv, men det var tydligen en i publiken som gjorde det. Hon satsade på oss eftersom hon ansåg att nya hundar gjorde bra ifrån sig på denna typ av tävlingar….

…Och gissa vad. Vi kammade hem hela tävlingen! Jag blev överlycklig och väldigt stolt över Raika. Det tror jag också åskådaren som bettade på oss gjorde.

Jag kommer hålla er uppdaterade om kommande tävlingar som vi deltar i – håll till godo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − fem =